Силен старт в индивидуалната надпревара на родните грации на Европейското първенство по художествена гимнастика

Трите ни най-добри родни грации Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн приключиха много успешно първия си състезателен ден на Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку.

Прочети

Дионтей Уайлдър се закани на Доминик Бризийл преди мача за титлата помежду им тази неделя в Ню Йорк

Шампионът в тежката категория при професионалистите във версия WBC Дионтей Уайлдър отправи сериозни закани към претендента Доминик Бризийл на последната пресконференция преди сблъсъка между тях.

Прочети

Петима състезатели на БКА-ИКО България ще ни представят на 33-ото Европейско първенство по карате

Петима състезатели на БКА-ИКО България заминаха днес за полския град Вроцлав, където ще вземат участие в 33-ото Европейско първенство по карате киокушин на категории.

Прочети

Новият национален селекционер Красимир Балъков извика 27 играчи за квалификациите с Чехия и Косово

Новият селекционер на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков обяви разширен списък от 27 играчи за лагер-сбора преди европейските квалификации с Чехия и Косово съответно на 7 и 10 юни.

Прочети

Официално : Петър Хубчев е новия старши треньор на Левски

"Петър Хубчев е новия старши треньор на Левски. Наставникът подписа своя договор, който е за срок от две години с опция за удължаване с още една и влиза в сила с началото на подготовката за новия сезон.

Прочети

Кубрат Пулев загуби съдебната битка с Джени Суши в Калифорния, но спечели тази с Богдан Дину

Атлетическата комисия на щата Калифорния наложи изненадващо бързо наказание на българския боксьор Кубрат Пулев във връзка с целувката на репортерката Джени Суши.

Прочети